RH3S ontwikkelt en produceert specialistische mobiele bodemsensorsystemen. Onze sensorsystemen zijn volledig toegespitst op het meten van de toplaag van de bodem;

de bouwvoor. De gegevens van de sensoren kunnen we meteen, real time, verwerken. Dit maakt het mogelijk om direct de dosering van een werktuig aan te passen. Zonder taakkaart!

 

Bent u akkerbouwer, loonbedrijf, professioneel karteerder of wetenschapper? Wilt u de samenstelling van de bouwvoor karteren of precisielandbouw toepassen zonder gedoe?

 

RH3S heeft voor elke toepassing de juiste bodemsensor.

 

Surveyor

Stand alone sensorsysteem. Karteren van de samenstelling van de bouwvoor. Gebaseerd op passieve gammadetectie.

Voor professionele karteerders.

 

S42

Integreerbaar sensorsysteem op tractor. Karteren van de samenstelling van de bouwvoor tijdens werkgang. Gebaseerd op passieve gammadetectie. Voor loonwerkers en landbouwers.

 

Optimiser

Integreerbaar sensorsysteem op tractor. Real time regelen van de afgifte. Can en Isobus. Gelijktijdig karteren van de samenstelling van de bouwvoor tijdens werkgang. Gebaseerd op passieve gammadetectie. Voor loonwerkers en landbouwers.

 

Stemp TTI1

Integreerbaar sensorsysteem op werktuig en tractor. Karteren van de bodemtemperatuur tijdens werkgang. Gebaseerd op infra rooddetectie. Voor loonwerkers en landbouwers.