RH3S is een handelsnaam van

RH AgSystems B.V. ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 77719832 en gevestigd te Noordbroek. Ons BTW nummer is NL861107822B01.

We bankieren bij de Rabobank.

 

RH AgSystems is in 2020 opgericht. Een jong bedrijf met de ervaring van 20 jaar bodemsensoren en precisielandbouw.

Wij willen met onze producten een bijdrage leveren aan het in stand houden van een vruchtbare bodem.

En waar mogelijk de bodem verbeteren. De bodem staat immers aan de basis van een groot deel van onze voedselproductie. En daar dienen we duurzaam mee om te gaan. Een vruchtbare bodem is een goede start voor onze toekomst. Dat willen wij ondersteunen met onze mobiele sensorsystemen.

Ons bedrijf bestaat uit een klein team van zeer kundige en ervaren medewerkers. We bezitten naast kennis van de bodem, specialistische bagage over sensoren, elektronica en landbouw. Hierdoor kunnen wij u optimaal behulpzaam zijn met het verkrijgen van inzicht in de samenstelling van de bodem.

 

Voorwaarden

Op onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden in te zien en/of te downloaden.

 

Privacy

We respecteren uw privacy. Lees onze privacyverklaring om te ervaren hoe wij uw gegevens gebruiken en beheren.

Wilt u meer over cookies weten klik dan hier.

 

Disclaimer

RH AgSystems B.V. heeft de inhoud van deze website met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, maar kan geen garantie geven over de juistheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Aan de op deze site gepubliceerde informatie kunt u geen rechten ontlenen.

RH AgSystems B.V. behoudt zich het recht voor de inhoud van deze website te wijzigen zonder voorafgaande waarschuwing. RH AgSystems B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site of uit het gebruik van informatie van deze site.

Op deze internetsite en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.